Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας



Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με θυμήθηκαν και με γέμισαν με ωραίες σκέψεις. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τόσες πολλές ευχές είναι μαζεμένες για μένα από συγγενείς, φίλους, γνωστούς και από κάποιους που δεν τους ξέρεις και τόσο καλά.
Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Να είστε όλοι καλά, γεμάτοι αγάπη και υγεία. 
Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι όταν γιορτάζουν μελαγχολούν γιατί μεγαλώνουν. Άλλοι γιατί νιώθουν πως δεν έχουν όσα θέλουν, άλλοι γιατί δεν θα προλάβουν να κάνουν αυτά που θέλουν, άλλοι γιατί η μέρα τους θα ήθελαν να είναι πολύ διαφορετική.
Σήμερα έχω γενέθλια και αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι μια συμβουλή και νομίζω πως όλοι πρέπει να την έχετε στο νου σας. 
Να είστε πάντα χαμογελαστοί και να μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας στενοχωρήσει γιατί αν σας στεναχωρεί δεν σας αξίζει. 
Στα γενέθλιά σας να βάζετε στόχους για τον καινούριο χρόνο που έρχεται για σας. Δεν έχει σημασία αν τους πραγματοποιήσετε, σημασία έχει η προσπάθεια. Να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη και ό,τι και αν έρθει να έχετε το θάρρος να το κοιτάτε κατάματα. Να προχωράτε μπροστά και για κάθε βήμα που κάνετε να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει γιατί όλα είναι στο μυαλό. Να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε πάντα στα καλύτερα που θα έρθουν. Φέτος τα γενέθλιά μου είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα γιατί ενώ συνήθως μελαγχολούσα για τα χρόνια που περνάνε, αυτό το χρόνο τα βλέπω πολύ αλλιώς τα πράγματα. Απλά κατάλαβα ένα πράγμα…
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΣ.
Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας… Φιλάκια και να είμαστε πάντα γεμάτη Υγεία, Χαρές και Ελπίδα για όμορφα όνειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου