Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019 γεμάτο αληθινή αγάπη


Η αλήθεια είναι πως το 2018 φεύγει σχεδόν και τελειώνει σε λίγες ώρες.
Ξέρω όμως πως όσοι με αγαπούν είναι εδώ, ανεξάρτητα από τα comments και τα likes.
Αν έκανα έναν απολογισμό για τα τελευταία χρόνια και έπρεπε κάτι να κρατήσω... Θα ήταν η αγάπη και η εκτίμηση που έχω εισπράξει, όχι όσοι ήρθαν και έφυγαν, μα αυτοί που είναι πάντα εδώ.
Τα Χριστούγεννα ήρθαν και έφυγαν και ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα και να χαρήκατε τις στιγμές σας με τους αγαπημένους σας. Τώρα μένουν μερικές ώρες για να φύγει αυτή η χρονιά και να έρθει η επόμενη. 
Μια ολοκαίνουρια χρονιά, 365 μέρες λευκές, αλλά γεμάτες όνειρα, ευκαιρίες, επιλογές, ελπίδες και προσδοκίες. Ευχές, ευχές πολλές και αληθινές θέλω να δώσω σε όλους μας για το 2019.
Εύχομαι αυτή την καινούρια χρονιά, να βρουν τρόπο και να εκπληρωθούν τα όνειρα σας, οι παλιοί κύκλοι να κλείσουν, τα μίση και ζήλιες να μείνουν μακριά μας και να ζήσουμε όλοι νέες και ωραίες εμπειρίες, που θα μας γεμίσουν και θα μας οδηγήσουν σε αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε και θα μας κάνει ευτυχισμένους.
Ελπίζω και εύχομαι να ξαναβρούμε μέσα μας την αγάπη, την κατανόηση, την ανθρωπιά, την ειρήνη , τον αυτοσεβασμό και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Μα πάνω απ’ όλα, ΥΓΕΙΑ για όλους μας.
Θα ευχηθώ να έχουμε όλοι ηρεμία και κυρίως υγεία, γιατί χωρίς αυτή όλα φαντάζουν μικρά και ασήμαντα. Ας έρθει το πολυπόθητο 2019 γεμάτο Υγεία, αξιοπρέπεια, εργασία, αγάπη, ευτυχία και προπάντων με πολλούς καλούς φίλους να μας αγαπάνε για την καλοσύνη μας, τον εαυτό μας και μόνο.
Να θυμάστε ότι η μαγεία αυτών των ημερών δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όνειρο, μια βοήθεια για τον συνάνθρωπο μας.
Ούτε χρήματα, ούτε χρυσά και αργυρά φέρνουν το φωτεινό άστρο της Βηθλεέμ στο σπίτι μας και στην καρδιά μας.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019 γεμάτο αληθινή αγάπη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου