Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Η Ελλάδα δεν πρέπει να ντρέπεται στο φαινόμενο του Ρατσισμού και ξενοφοβίας.


Μην σας ξεγελάν τα κλουβιά με τα παιδιά και τις γυναίκες, αφού οι ίδιοι τα μεταχειρίζονται χωρίς καμία αξία και σεβασμό.
Ας αρχίσουμε να δούμε τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις, είναι δύο διαφορετικά θέματα τελείως.
Η ξενοφοβία, θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι το αποτέλεσμα του βαθμού έλλειψης ανοχής ενός ατόμου ή μιας ομάδας ατόμων απέναντι σε ξένες ή αποκλίνουσες ομάδες.
Με άλλα λόγια, η ξενοφοβία αποτελεί έναν τρόπο αξιολόγησης που στρέφει τα πυροδοτούμενα αισθήματα μιας γενικευμένης απροθυμίας, καχυποψίας ή μνησικακίας κάποιου προς μια άλλη ομάδα από αυτήν που ο ίδιος ανήκει.
Η ξενοφοβία αποτελεί μια ψυχολογική στάση καλύτερα θα έλεγα συμπεριφορά για τους ξένους, όπου τα διαφορετικής μορφής και έντασης αισθήματα εχθρότητας στρέφονται ενάντια σε όσους θεωρούνται πως δεν ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κοινότητα.
Ο ρατσισμός, αντιπροσωπεύει μια κοσμοθεωρία ή ιδεολογία που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε μεγαλύτερης ή μικρότερης άξιας , βιολογικά και γενετικά, δηλαδή ράτσες.
Τώρα, πλέον, βάση αυτού του διαχωρισμού και αποκλεισμού αποτελούν οι πολιτισμικές, θρησκευτικές ή εθνικές διαφορές.
Από την άλλη, για διάφορους λόγους και αφορμές ενισχυόμενη πολιτισμική δυσανεξία, με σαφή στοιχεία ισλαμοφοβίας και αντισημιτισμού αποτελεί τη σημαντικότερη αιτία πολεμικών συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε διάφορα κράτη ή ομάδες. Για το λόγο αυτό, η ονομασία  που έχει αποδοθεί σε αυτή τη νέα μορφή ρατσισμού που παρατηρείται στις μέρες μας είναι «πολιτισμικός ρατσισμός».
Προσωπικά δεν μου αρέσει η εικόνα να βλέπω ανθρώπους σε κλουβιά… Από την άλλη βλέπω ανθρώπους αντάξιους να πολεμήσουν στην πατρίδα τους και να αλλάξουν το καθεστώς, να φτιάξουν μια καινούργια πατρίδα σύμφωνα με τα όνειρά τους.
Για μένα αυτοί είναι εισβολής , είναι μια μάζα ανθρώπων που δεν σέβονται ούτε την Θρησκεία μας, ούτε τα πιστεύω μας αλλά πάνω απ όλα δεν σέβονται την Γη που τους ταΐζει.  Κοινός είναι μια ομάδα κινητής βόμβας που θα εκραγεί αν χρειαστεί εναντίων μας.
Πολλές φορές ακούω ότι και οι Έλληνες ήταν μετανάστες και πρέπει να τα θυμόμαστε…
ΟΧΙ οι Έλληνες ήταν διωγμένοι μετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας και γενικά μετανάστες από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα δύο κακά γιατί να μεταναστεύσει ο Έλληνας?
Ενώ αυτοί δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο είδος διωγμού.
Τι σχέση έχει το Πακιστάν , το Αφγανιστάν, η Σομαλία και άλλες τέτοιες φιλές?
Η Συρία, Μάλιστα και ανθρώπινα να την βοηθήσουμε όλοι μας. Οι άλλοι λαοί γιατί?
Ένας ολοφάνερος θρησκευτικός εκφοβισμός από την Τουρκία και αυτό μας το δείχνει μέρα με την ημέρα. Όλα δικά της τα θέλει, νησιά, θάλασσες μέχρι και την Αγιά Σοφιά…
Γιατί πρέπει να σεβαστώ εγώ αυτά τα κλουβιά?
Γιατί δεν τα σέβεται η Ευρώπη, η Αμερική, η Τουρκία και πρέπει εγώ να τα σεβαστό σαν Έλληνας?
Αυτά τα κλουβιά δεν είναι παρά ένα σχήμα , μια προδοσία , ένα σχέδιο για την νέα κατάταξη παγκοσμίως..
Ανακατέψτε λαούς , θα σφαχτούν και θα ολιγοστέψουν οι αδύναμοι. Κινήσεις με ακρίβεια γεωμετρικές και μαθηματικά υπολογισμένες από τους ισχυρούς κρατών.
Τι φταίει η Ελλάδα? Γιατί πρέπει να πονάει για όλους αυτούς?
Αυτοί πόνεσαν για την Ελλάδα?
Όχι , ο πατέρας μου μετανάστης διωγμένος από την Σμύρνη, με απώλεια του πατέρα του, έναν από τα αδέλφια του και χιλιάδες σαν αυτών υπάρχουν να σας διηγηθούν ιστορίες αν ρωτήσετε.
Αλλά ταυτόχρονα η Γερμανία σαν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής ένωσης, σεγκοντάρει την Τουρκία, στέλνει βοήθειες και στρατό εκεί, για μας τους συμμάχους τίποτα. Εκείνη πήρε τους Σύριους μετανάστες « Χριστιανούς» παρακαλώ και τα απόβλητα στην Ελλάδα να την τεμαχίσουν , να την λεηλατήσουν, να βιάσουν τα παιδιά της σωματικά και ψυχικά. Να βλέπουμε τα νησιά μας να γονατίζουν ασφυκτικά από αυτούς , να καταπατάν περιουσίες συνανθρώπων μας και εμείς, πρέπει να πονάμε και να ντρεπόμαστε για τα κλουβιά, με τα καινούργια τύπου IPhone, με αθλητικά μάρκας, με ενδυμασίες που δεν έχουν τα δικά μας παιδιά.
Ο λαός πληρώνει γι αυτά τα κλουβιά, στην ΔΕΗ και παντού, μας τα παίρνουν, ενώ οι άστεγοι «Έλληνες» πεινάνε, είναι χωρίς δουλειές γιατί υπάρχουν τα φτηνά μεροκάματα.
Αλβανοί , Πακιστανοί, Ινδοί δουλεύουν παντού με μεροκάματα τα ίδια με μας , αλλά στοιβαγμένοι 10 και 12 σε ένα δωμάτιο στα χωριά, για τις ελιές, τα πορτοκάλια κλπ…
Αυτοί δεν είναι σε σιδερένια κλουβιά?
Ξενοδοχεία έχουν καμαριέρες, καθαρίστριες, μέχρι και μπάρμαν από αυτούς .. και αυτοί δεν είναι το ίδιο?
Μην φτάσω στην Κύπρο, να έχω στην Αμμόχωστο τον Αττίλα, να μου έχουν καταπατήσει τα σπίτια, εκκλησίες, χωράφια , περιουσίες ολόκληρες και εμείς, να πάμε εκδρομές και να παίζουμε στα καζίνα τους δυναμώνοντας οικονομικά το ψευδοκράτος..
Τι να θυμηθώ την βόρειο Ελλάδα και τα γύρο παράλια νησιά της Τουρκίας , που πάνε και αγοράζουν εμπορεύματα από την Τουρκία, εκδρομές χιλιάδων Ελλήνων στην Τουρκία..
Πού πάς βρε άνθρωπε και αφήνεις το χρήμα σου? Στον εχθρό σου? Στον άνθρωπο σατανά που παραμονεύει να μας καταστρέψει?
Δυστυχώς, στου Έλληνα το φιλότιμο ποντάρουν οι σατανάδες της παγκοσμιοποιήσεις, βάλανε μπροστά τα δύο βάρβαρα Θηρία  την Γερμανία, την Τουρκία να καταστρέψουν ότι απέμεινε από την Ελλάδα.  Να αφανίσουν τα τρία ισχυρά πιστεύω της Ελλάδος.
« Θρησκεία, Πατρίς, Οικογένεια» , αν τα ισοπεδώσουν και ανακατευτούν οι λαοί, Θα ψάχνουμε τον Έλληνα στην ιστορία…
Οι Έλληνες δεν έχουν στο DNA τους χαραγμένα ρατσιστικά φαινόμενα όπως οι Αμερικάνοι, οι Τούρκοι, οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Γάλλοι, οι Αλβανοί κλπ. Ο Έλληνας είναι ένας φιλήσυχος λαός, ειρηνικός, πονόψυχος, Θρησκευόμενος και πάνω απ όλα με βαθειά την αίσθηση της οικογένειας. 
Γιατί να ντραπούν και να κατεβάσουν οι Έλληνες το κεφάλι μπρός στο μεταναστευτικό?
Όχι παιδιά, ψιλά το κεφάλι και να πολεμήσουμε και τις κυβερνήσεις αλλά και όλους αυτούς που μας ποδοπατάν χρόνια τώρα. Καταλαβαίνω τον ψυχολογικό πόλεμο που τραβούν όλοι αυτοί που δουλεύουν στα κέντρα των μεταναστών , ραγίζει η ψυχή τους μπροστά στα παιδιά και στα γυναικόπαιδα, αλλά δυστυχώς αυτοί τα εκμεταλλεύονται οι ίδιοι τα βιάζουν, οι ίδιοι τα μεταχειρίζονται σε βομβιστικές ενέργειες , εκμεταλλεύσεις και χιλιάδες κερδοσκοπικές ενέργειες. Γιατί εμείς πρέπει να λυπόμαστε και να ντρεπόμαστε?
Μην φτάνουμε στα άκρα ο Έλληνας δεν κακοποιεί κανένα μετανάστη, αλλά δεν τους θέλουμε εδώ , πιστεύω είναι και δίκιο η επιθυμία του λαού, αν θέλουμε να είμαστε δημοκρατία.                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου