Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Μια καληνύχτα με το φως των κεριών και την σημασία στο χρώμα του κεριού.



Μια καληνύχτα με κεριά και τρεμάμενο φως , μας συντροφεύει κάθε ώρα και κάθε βράδυ.
Τα κεριά είναι το βασικό στοιχείο που η φλόγα τους δημιουργεί ένα μυστήριο και μια ζεστασιά μέσα μας. Είναι σαν τοπίο που σιγά - σιγά αλλάζει κι ακτινοβολεί , παίρνοντας την θέση από τις ακτίνες του ήλιου , ακόμα λαμπυρίζουν και στις σταγόνες της βροχής που πέφτουν σιγά και απαλά, σαν αστραφτερή σταγόνα από λιακάδα, σαν ανήσυχο τραγούδι στις γρίλιες των παραθυριών τρέμει η φλόγα σου, σαν μια χορδή μαγική κι ελεύθερη, το χάδι σου που ανθίζει ανθίσει ξερές αμυγδαλιές..
Κανείς δεν έδωσε σημασία στα κεριά , κανείς δεν διάλεξε το χρώμα για να σε ανάψει σωστά και να ταξιδέψει με την φλόγα σου που απαλά τρεμοσβήνει ..
Χρώμα και κερί τι πρέπει να διαλέξεις
 -        Άναψε ένα κόκκινο κερί και ανεβάστε την ερωτική σας επιθυμία, προσελκύστε την αγάπη και τον έρωτα στη ζωή σας ή κρατήστε μακριά έναν ερωτικό ανταγωνιστή. 
-        Το πορτοκαλί κερί είναι το πλέον κατάλληλο για να φέρει την αγάπη, την χαρά και την τύχη με τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας.
-        Το πράσινο κερί αντιπροσωπεύει την αύξηση, την αφθονία, τη γονιμότητα, την ευκαιρία. Αυξήστε λοιπόν τα εισοδήματά σας, σταθεροποιήστε την εργασία σας ή κάντε ένα δυναμικό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με τη φλόγα ενός πράσινου κεριού. Συνδυάστε το μ’ ένα μαύρο κερί για να καθαρίσετε το δρόμο σας απ’ τα οικονομικά εμπόδια.
-        Τα κίτρινα κεριά παραδοσιακά αντιπροσωπεύουν οτιδήποτε πνευματικό, πλούτο, έρωτα κλπ. Θεωρούνται επίσης ότι βοηθούν να κάνουμε επιτυχημένες αγορές και να ξεδιαλύνουμε καθετί συγκεχυμένο στη σταδιοδρομία μας.
-        Ρόζ κερί φέρνει την τρυφερότητα και την ισορροπία στις σχέσεις σας, την απόλαυση και τις εκπλήξεις στη ζωή σας. Θα εντυπωσιαστείτε όταν σιγά σιγά θα αρχίσουν να σας φανερώνονται οι υψηλότερες ιδιότητες της αγάπης, η υπομονή, η πίστη, η συμπόνια.
-        Το καφέ χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γη. Ανάψτε ένα καφετί κερί λοιπόν για να ευνοηθεί κάθε σχετική εργασία σας. Και μην ξεχνάτε πως η φλόγα του εξουδετερώνει όλα τα αρνητικά συναισθήματα, την πίεση και την χαμηλή αυτοεκτίμηση.
-        Τα μπλε κεριά προσελκύουν την ηρεμία, την ομορφιά στη ζωή μας. Ανάψτε ένα μπλε κερί και εμπνευστείτε τις λύσεις στα προβλήματά σας. Γρήγορα θα απαλλαγείτε απ’ την καταπίεση πιστωτών σας και την αδιαφορία των ανθρώπων.
-        Το πορφυρό χρώμα το μπορντό κερί αυξάνει τη εγκεφαλική μας δύναμη, τη φρόνηση και το δυναμισμό μας. Ανάψτε το και αφήστε το να σας βάλει στον προκλητικό χορό της ζωής ώστε να διεκδικήσετε ότι η ζωή σας έχει καθυστερήσει.
-        Το βιολετί  το μοβ χρώμα ενεργοποιεί το υψηλότερο εγώ μας και τις διαισθητικές μας ικανότητες, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να συγκεντρωθείτε στην ιώδη φλόγα του, να ρίξετε σ’ αυτήν τις ανησυχίες σας και να ζητήσετε απ’ το φύλακα άγγελό σας τη λύση σ’ αυτό που σας απασχολεί.
-        Το μαύρο κερί είναι το πλέον  παρεξηγημένο αφού δυστυχώς έχει συνδυαστεί με δόλια τελετουργικά και ενέργειες. Τελευταία όμως ο κόσμος έχει αναγνωρίσει ότι το μαύρο κερί είναι αυτό που προστατεύει και «καθαρίζει» εμάς και το χώρο μας καθώς στα μαύρα του δάκρυα λιώνει κάθε απειλή ή υπονόμευση εις βάρος μας.
-        Το λευκό κερί αντιπροσωπεύει την έμπνευση, την ξαφνική φώτιση, την αύξηση της γνώσης, την αγνότητα. Είναι το κερί του καλού σκοπού, αυτό που μας φέρνει σ’ επαφή με τον προσωπικό μας άγγελο, είναι το κερί «αγωγός - αρωγός» αφού συχνά το καίμε μαζί με κερί άλλου χρώματος για να απορροφήσει καθετί αρνητικό και να ισχυροποιήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα του άλλου κεριού.
-        Ανάψτε ένα γαλάζιο κερί και ευχηθείτε ο ταξιδιώτης σας να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του.
-        Προστατέψτε εσάς και τους αγαπημένους σας απ’ την κακογλωσσιά ανάβοντας ένα ασημένιο κερί.
-        Τα χρυσά κεριά εκτός από υπέροχα και εορταστικά ευνοούν πολύ τα θέματα υγείας.
Είδατε πως ένα απλό κερί με το χρώματα του αλλάζει την ζωή...

1 σχόλιο:

  1. Τι χρωμα κερι να αναψω για να ευχηθω συναντηση με καποιον που μου αρεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή