Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Carousel

Το Carousel ήταν το αγαπημένο μου, πάντα ήθελα να είχα ένα Carousel που θα με ταξίδευε με την μουσική του, ένα απλό παιχνίδι για πολλούς αλλά για μένα ένα όνειρο, που κλίνοντας τα μάτια με ταξίδευε στο παιδικό παράδεισο.
Carousel ξυπνά αναμνήσεις παιδικών χρόνων, που εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων.
Ιστορία του Carousel

Το Carousel γεννήθηκε από ένα δημοφιλές παιχνίδι που παίζεται με το άλογο.
Θα κερδίσει το όνομα του garosello ή carosella («μικρός πόλεμος») από Ιταλούς και Ισπανούς θεατές, οι οποίοι έφεραν αργότερα το παιχνίδι στην Ευρώπη, όπου και τελειοποιήθηκε από τους Γάλλους. Το Carousel έγινε ακόμη πιο προχωρημένο το 1700, όταν χρησιμοποιήθηκε ατμός για την ισχύ των μηχανών. Από το 1860 στο 1930, άλλαξαν την ποιότητα και την εμφάνιση τους. Νέα ζώα εισήχθησαν συμπεριλαμβανομένων των ζώων της ζούγκλας, αρκουδάκια και μυθικά πλάσματα για να αναφέρουμε μερικές. Ανεξάρτητα από την ανανεωμένη του μορφή, λιγότερα από 150 καρουζέλ από την «χρυσή εποχή» υπάρχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα.

Σήμερα υπάρχουν πολλά μουσεία καρουσέλ προβάλλοντας τα ως μια μορφή τέχνης και ουσιαστικό κομμάτι του πολιτισμού. Αυτά περιλαμβάνουν το Διεθνές Μουσείο της Τέχνης Carousel, The New England Carousel Μουσείο, το Merry-Go-Round Μουσείο και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου