Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Έχασαν την έννοια

Αυτή η ανάρτηση της Stella Smila είναι ένα σχόλιο που έγραψε στο Face bookσε ένα δικό μου άρθρο. Την δημοσιεύω ειδικά για τους φανατικούς αντιφεϊσπουκάδες και είναι πολλοί.
Stella Smila  Δυστυχώς δεν υπάρχει λόγος, εκτός ότι οι σημερινοί άνθρωποι έχασαν την έννοια της αγάπης, της αξιοπρέπειας , της συγχώρησης , της φιλίας κλπ. κλπ.. Τι περιμένετε από ένα κόσμο που ο μόνος λόγος είναι να παρακολουθεί τι κάνει ο ένας και τι κάνει ο άλλος. 

Αν γνώριζαν την δύναμη του διαδικτύου στην πραγματικότητα και τι οφέλη μπορεί να είχαν δεν θα το καταδίκαζαν σε σελίδα δικαστηρίου (έτσι θα το ονομάσω). Υπάρχουν άτομα που βρίσκουν παρηγοριά στο να μιλήσουν με ένα συνάνθρωπό τους, γιατί είναι μόνοι στην ζωή και αυτοί τους καταδίκασαν να κλειστούν στην μοναξιά τους. Αφαιρώντας τους κάθε λόγο και ελευθερία εκφράσεων. Υπάρχουν και κακόβουλοι ζηλιάρηδες που νομίζουν ότι αυτοί η οθόνη θα τους κλέψει την πρωτιά να κυριαρχούν, έτσι βγάζουν όλο τον κακό εαυτό τους.
Θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες γραμμές και κακόβουλες αντιδράσεις. Εδώ βοηθάς άτομα που γνωρίζεις χρόνια και σε σταυρώνουν χωρίς λόγο, το διαδίκτυο θα γνωρίζουν και θα το αντιμετωπίζουν με σεβασμό?
Λυπάμαι πολύ, μα πάρα πολύ γιατί ο σωστός μορφωμένος άνθρωπος δεν είναι στα πτυχία και στην οικογένεια αλλά στην συμπεριφορά με τους συνανθρώπους. Αυτός κερδίζει τον σεβασμό στην ανθρώπινη υπάρξει. Όλοι οι άλλοι δεν είναι επιεικώς βλάκες αλλά όντα που έχασαν την ανθρωπιά και τον σεβασμό πρώτα στον εαυτό τους και μετά στους άλλους. Καλό βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου