Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυση στη Μητρόπολη Τορόντο και σε ιερείς για υπεξαίρεση και παιδεραστία.





Θα αρχίσω την ανάρτηση μου σήμερα με την «Θεία Δίκη», την γνωρίζεται; … Τελικά για όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεία Δίκη, αυτή η ανάρτηση μου θα τους κινήσει απλά την περιέργεια να σκεφτούν και να απολογηθούν πρώτα στον εαυτό τους και μόνο σ αυτόν …
Θα σας θυμίσω μια παλαιά ανάρτηση μου την Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017 με τίτλο «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται .. σε Αγγλόφωνη πόλη του Καναδά». ( μπορείτε απλά να διαβάσετε την ανάρτηση μου εδώ:
Τελειώνοντας το κείμενο μου... ανάρτησα:
Μου θύμισε τη ρομφαία της Θείας Δίκης. Η ρομφαία της Αρχαιότητας ήταν ένα θρακικό όπλο, επινόηση των Θρακών, η λέξη «ρομφαία» συμβολίζει τη δίκαιη Θεϊκή τιμωρία επί των αδίκων και με τα δύο χέρια, δηλαδή όπως οι Θράκες τη δική τους ρομφαία.
Τελικά την ίδια ημέρα Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 λαμβάνει την Θεία 
Δίκη με την ρομφαία κατά των αδυνάτων, με βαριές κατηγορίες για την Μητρόπολη Τορόντο, με μήνυση σε βάρος της Μητρόπολης Τορόντο, του Μητροπολίτη Σωτηρίου, τεσσάρων ιερέων του Τορόντο και έντεκα λαϊκών κατέθεσε η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, η οποία κάνει λόγο για «αδιαφάνεια, υπεξαίρεση χρημάτων, σπατάλη, καθώς επίσης και για παιδεραστία και άλλα σεξουαλικά σκάνδαλα ιερέων».
Η μήνυση κατατέθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017 στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο (Ontario Superior Court of Justice) και έχει ήδη φτάσει στους εναγομένους. 
Δηλαδή απλά άρχισε η Θεία Δίκη να λειτουργεί 2 μήνες και 16 ημέρες μετά την ανάρτησή μου.
Με την ανάρτησή μου δεν παίρνω την χαρά όπως όλοι αμέσως θα σκεφτείτε.. Αντίθετα φίλοι μου, αισθάνομαι τεράστια ντροπή και λύπη που η Ορθόδοξη εκκλησία μας αγκαλιάζει ανθρώπινες μορφές που αφιέρωσαν το Βίο τους στον Πανάγαθο να τον υπηρετήσουν με πίστη και αγάπη.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το κατηγορώ αναλυτικά:  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/minysi-sti-mitropoli-toronto-ke-se-ieris-gia-ypexeresi-ke-pederastia-vinteo-foto/ , αλλά θα τα ακούσετε και στο βίντεο για τον λόγο του αληθούς.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι και οι Μόνοι που παραβιάζουν τον όρκο τους και την πίστη τους, προς την Ορθοδοξία και στο ποίμνιο τους, που με το «άξιος» που φώναξαν κατά την στέψη τους, τους απογοήτευσαν και τους ρεζίλεψαν, σε μια χώρα που επικρατούν οι νόμοι, ο σεβασμός και η πειθαρχεία προς το κράτος που τους αγκαλιάζει… τον Καναδά. 
Το μεγαλύτερο αμάρτημά τους είναι η διπροσωπία ενώπιων του εαυτού τους και του Θεού… Μέτρο ασύγκριτο, μια προσωπική επιλογή τους να υπηρετήσουν το Θεό, αγνοώντας τους πειρασμούς της ζωής. Αυτό δεν ορκίσθηκαν;
Το Βασικότερο απ όλα για μένα είναι η κατάχρηση χρημάτων από δωρεές ασθενών, και πτωχών, ανήμπορων συνανθρώπων μας, όπως θα ακούσετε στο βίντεο 50.000 που πήγαιναν για το μικρό Αλέξανδρου Καρανίκα δεν τον βοήθησαν..
Στον 21ο αιώνα που διανύομαι, είναι ο τρέχων αιώνας σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο, και με τόσες πιέσεις κατά του Χριστιανισμού διεθνώς, να γίνονται τέτοια έκτροπα στην εκκλησία μας, αντί να μαζεύουν το ποίμνιο τους και να το προσελκύουν στην εκκλησία, με όλα αυτά απωθούν τον κόσμο από το σπίτι του Θεού.
Όταν άκουσα ότι ο Καναδάς διαθέτη 60 Ορθόδοξες εκκλησίες, γέμισα χαρά ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υψώνεται μεγαλοπρεπή η Ελληνική λειτουργία.
Ταυτόχρονα μια κατάθλιψη κατάκλυσε την ψυχή μου, που άκουσα και διάβασα ότι για να λειτουργήσουν οι Ορθόδοξες εκκλησίες έπρεπε να πληρώνουν μηνιαίος 40.000 Καναδέζικα στον Μητροπολίτη Τορόντου, δηλαδή, εισπράττει από 60 εκκλησίες x 40.000 Καναδέζικα = 240.000 το χρόνο. Χρήματα από το στέρημα των πιστών που τα στέρησαν από το σπιτικό τους για να βοηθήσουν στο έργο της εκκλησίας…
Ταυτόχρονα για κάθε γάμο, κηδεία , βάπτιση είσπραττε 600 καναδέζικα.. Έλεος τι να πω? Εποχές που ο κόσμος μαστιγώνεται από την ανεργία, έλλειψη χρημάτων, αλλά για την πίστη μας θυσιάζουμε τα πάντα, να πρέπει να πληρώνουν 600 καναδέζικα και όχι μόνο αλλά να έχουν και να πληρώνουν ετήσια εισφορά κατ άτομο σαν μέλη της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων και τα παιδιά ή και βρέφη. Καλά όσο ειναι μαθητές , φοιτητές πληρώνουν τό ήμισυ μετά ειναι ακαίραια η συμμετοχή τους. Κάτι που απομάκρυνε την νεολαία από το Ελληνικό στοιχείο.. Μα άμα δεν δουλέψει που να βρει τα λεφτά?..
Δηλαδή τι να πώ, αν δεν είμαι μέλος στην Κοινότητα δεν βαπτίζουν τα παιδιά μου, αλλά ούτε τα παντρεύουν.. γενικά δεν μπορώ να είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη.. το πιστεύεται αυτό;
Απίστευτο αλλά όμως αληθινό φίλοι μου.. Δεν αναφέρω ποσό γιατί απλά φίλοι μου αν είναι μια πολύτεκνη οικογένεια … άστα βράστα θα κόψτε φλέβες ακούγοντας το κοινοτικό ποσό ετησίως.  
Τελικά έτρεξε ο Μητροπολίτης Τορόντο να διαψεύσει τα ως άνω με την δήλωση του την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 αναφέροντας:
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/katigorimatika-diapsevdi-tis-katigories-mitropoli-toronto/ , μόνο που ο Καναδάς σε μια παρόμοια κατάσταση στην Καθολική εκκλησία, φυλάκισε τους ασεβείς χωρίς κανένα ενδοιασμό της θέσεως του. Δυστυχώς το κανάλι που ανέφερε την είδηση είναι το Νο1 στον Καναδά.
Η γιαγιά μου έλεγε: Καπνό χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, κάτι που σας το ανέφερα από τον Αύγουστο του 2017 ότι κάτι βρομάει.   
Τελικά η ρομφαία του Κυρίου τιμωρεί ανελέητα τους θρασείς, αλλά θα ήθελα να κάνω έκκληση σ όλους τους ομογενής, μην σας αγγίζει τι κάνουν, αλλά εσείς τι πιστεύετε πραγματικά με την ψυχή σας.. Μην αφήσετε τέτοιου είδους πράξεις να σας απομακρύνουν από το σπίτι του Θεού, την πίστη σας. Αντίθετα να σας δίνει θάρρος ότι όποιος βλάπτει την αλήθεια, πληρώνεται. Όπως ένας Αθηναίος πήγε στο σκάμμα και με το χέρι έγραψε πάνω στην άμμο τη λέξη «Ρόδος». Μετά γύρισε προς τον καυχησιάρη αθλητή και του είπε: «Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα», το οποίο έχει μείνει ως «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».
Ας αφυπνίσουν όλες οι κοινότητες Ελλήνων στο εξωτερικό ότι είναι στηριγμένες και υπάρχουν από το στέρημα του λαού και πρέπει να είναι μια δημοκρατική ομάδα διαφάνειας και πίστης, όχι για την εξυπηρετήσει την απληστία ορισμένων, αλλά μόνο το σύνολο μελών της, την αλήθεια και την Θεϊκή πίστη.
Και τελευταία οι αρμόδιοι της Ελληνικής Ορθοδοξίας μην ξεχωρίζουν σε νομούς και χώρες με άσυλο ανεξέλεγκτο τις εκκλησίες μας, αλλά να επιβλέπουν και να προλαβαίνουν τα σφάλματα και τις παρανομίες τους. (άνθρωποι είναι και σε σφάλματα σατανικά πέφτουν). Ο Μεγαλοδύναμος , σ ένα ουρανό μας αγκαλιάζει όλους ποτέ δεν χώρισε τον βορά από τον νότο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου