Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η σκέψη



Είμαστε σκλάβοι των πέντε μας αισθήσεων.
Όλος ο κόσμος σκέφτεται, το θέμα είναι, πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην σκέφτεται, ακόμα και οι τεμπέληδες, μόνο που η σκέψη τους πετάει σαν φτερό στον άνεμο.
Μέρα νύχτα χρησιμοποιούμε την σκέψη μας χωρίς να ξέρουμε πώς να την χρησιμοποιούμε.
Η σκέψη είναι μια δύναμη, μια ισχύς ένα εργαλείο που μας χαρίστηκε απλόχερα ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε δημιουργοί στην ομορφιά, στην τελειότητα.
Με την σκέψη του ο άνθρωπος μπορεί να αγγίξει όλων των ειδών τα υλικά, τις πεμπτουσίες, τα όντα είτε μέσα στον θεϊκό κόσμο, είτε στον κόσμο του αρνητισμού και της αποσύνθεσης. Το μόνο ουσιώδες είναι να είμαστε συνειδητοί και να ξέρουμε ότι αυτό που κάνουμε με την σκέψη μας, αυτό που ευχόμαστε, αυτό για το οποίο εργαζόμαστε, είναι στα αλήθεια καλό για εμάς και για ολόκληρο τον κόσμο.
Αν συνηθίσουμε να κάνουμε συνεχώς θετικές σκέψεις, θα παρατηρήσουμε ότι τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι θα είναι μεγαλύτερα κι όσο
μεγαλώνουν τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι, τόσο περισσότερο θα κάνουμε θετικές σκέψεις, τόσο περισσότερο θα επικεντρώνουμε τις σκέψεις μας και την προσοχή μας, σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν, έτσι θα κάνουμε όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εργαστούμε σε προσωπικό επίπεδο για ένα καλύτερο κόσμο …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου