Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Άρωμα και καλοκαίρι



Άρωμα και καλοκαίρι.... Μια σχέση με λεπτές ισορροπίες..!
Οι μυρωδιές το καλοκαίρι «γράφουν» πιο έντονα. Ένα άρωμα που το χειμώνα σου φαινόταν μια χαρά, μπορεί τώρα το καλοκαίρι να είναι απαίσιο πάνω σου. Όταν φοράς άρωμα δεν πρέπει να φοράς αποσμητικό με έντονη μυρωδιά. Μπλέκονται οι νότες, μπλέκονται οι γραμμές μας, μπλέκεται το μήνυμα που στέλνεις γύρω σου, μπλέκεται το σύμπαν όλο.
Το άρωμα κάτω από τον ήλιο μεταμορφώνεται σε άλλο άρωμα πολύ πιο έντονο. Το άρωμα δεν το έχεις στο τσεπάκι για να το φρεσκάρεις κάθε τρεις και λίγο μέσα στην μέρα. Άπαξ και ίδρωσες, το έργο τελείωσε…. 
Είπαμε, να σεβόμαστε τους γύρω μας.
Καλοκαίρι σημαίνει ελαφρύ άρωμα
Καλοκαίρι σημαίνει ελαφρύ μακιγιάζ
Καλοκαίρι σημαίνει ανάλαφρο ντύσιμο
Καλοκαίρι σημαίνει ανάλαφρα παπουτσάκια
Σου συμβαίνει και σένα να συνδυάζεις στο μυαλό σου μια μυρωδιά ή ένα άρωμα με μια περίοδο του χρόνου ή με κάποια ωραία στιγμή της ζωής σου;
Εμένα αυτό μου συμβαίνει πολύ συχνά και αν κολλήσω με κάποια μυρωδιά πολύ δύσκολα την αποχωρίζομαι.
Καρύδα, παραλίες, δροσερά αεράκια, φρούτα και λουλούδια… όλα αυτά κλείνουν μέσα τους οι ευωδιαστοί χυμοί των καλοκαιρινών αρωμάτων. Εσείς απλά θα διαλέξετε αυτό που σας πάει.
Σήμερα αισθάνομαι σαν να με ψέκασαν …. Από της 8 το πρωί γύρο μου υπάρχει ένα πέπλο με έντονα αρώματα … σαν χαλασμένο κοκτέιλ , που με χαλάει κοντεύω να λιποθυμήσω… ζέστη , αρώματα, ξεβαμμένα μάτια ουφφφφφφφφφ … Συμφωνείτε? Καλό απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου