Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

«Ελλάδα» γένος θηλυκού είναι η μητέρα της ανθρωπότητας



Μια Καληνύχτα διαφορετική … μια εβδομάδα ειρηνική και γεμάτη όνειρα.
Αυτό το βίντεο το είχα ανάρτηση στης 30 Ιουλίου του 2010, απλά έγραψα αμαρτία αυτή η ομορφιά, η Ελληνική παράδοση να την καταστρέψουν.. Μερικοί που δεν έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, δεν γνωρίζουν την Ελλάδα, ούτε τίποτα δεν γνωρίζουν για μας και για την χώρα μας. «Ελλάδα» σημαίνει Καλημέρα, Ήλιος, Φως, Οικογένεια, Σεβασμός, Θρησκεία, Ελευθερία, Αγάπη, Χορός, Δημοκρατία, Ιστορία, Κουλτούρα κλπ.
Έχει τόσα πολλά χαρίσματα αυτή η χώρα που όλοι την ζήλευαν, την φθονούσαν και μαζί με αυτήν και το λαό της. Άραγε ποτέ τα έμαθαν αυτά?
Το 2017 εξακολουθώ και το βάζω το ίδιο βίντεο και αναρωτιέμαι γιατί, μα γιατί εμάς , αυτή την κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη να θέλετε να την αφανίσετε με χίλιους τρόπους. 
Γιατί κατηγορείτε τον Έλληνα τεμπέλη με ένα φραπέ στο χέρι? Μήπως όλοι εσείς έτσι σας μάθανε να λέτε? Γιατί απλά ο Έλληνας είναι ο πιο αδικημένος από όλους εσάς, δουλεύει από 10 – 14 ώρες την ημέρα χωρίς coffee break, ή lunch time, που εσείς έχετε στις 7 – 8 ώρες εργασίας. Πληρώνεται από 400 – 700 ευρώ , ενώ εσείς? Πολύ από τους εργοδότες μας, απλά τους κλέβουν στα ένσημα, γιατί? Γιατί εσείς τους κάνατε να μας φτάσουν έτσι .. Εσείς τους οπλίσατε να κλέβουν και να αρπάζουν το βιός του εργαζόμενου. 
Σ αυτό ευθύνεστε  εσείς … εσείς τους ανοίξατε το κουτί της Πανδώρας να εκμεταλλεύονται αυτό τον λαό με τους νόμους σας. 
Ήταν η χώρα που δεν είχε εγκληματικότητα, κυκλοφορούσαμε μέχρι της 3 τα ξημερώματα χωρίς φόβο, με τα κλειδιά στις πόρτες, ξεκλείδωτες αυλές και σπίτια, εκκλησίες να λειτουργούν , οικογένειες γεμάτες αγάπη και πάθος να σπουδάσουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο μέλλον. Που πήγαν όλα αυτά? τι σας φταίει η μικρή καρδιά της Μεσογείου? Έτρεχε στις φλέβες της αγάπη, κτυπούσε με ρυθμούς χορευτικούς και ήρεμους, ανέπνεε με την ευωδία του γιασεμιού, ακτινοβολούσε φως, φως ειρηνικό και φιλικό…
Καιρός είναι να κατεβάστε το βλέμμα σας από εμάς, γιατί θα στραβωθείτε από του ήλιου το φως, από την αγάπη της οικογένειας θα λαβωθείτε και από την
θρησκεία μας θα εκπλαγείτε. Αυτή η χώρα δεν ανήκει σε κανένα κάφρο που με τα λεφτά του ήρθε να αγοράσει γη.. Γή που δεν σας ανήκει, μιλάει Ελληνικά, είναι Ορθόδοξη στο θρήσκευμα και αγαπάει την οικογένεια της και τα παιδιά της. Είναι όμορφη σαν την Αφροδίτη, έχει σοφία από την θεά Αθηνά, την βρέχει η καταγάλανη θάλασσα του

Ποσειδώνα και κυματίζει ελεύθερα η σημαία της , η γαλανόλευκη με το Σταυρό να την αγκαλιάζει, ο αέρας της φυσάει χιλιάδες χρόνια ιστορίας , που εσείς ούτε ποτέ την διαβάσατε, με καβαλάρη τον Μέγα Αλέξανδρο.. αυτή είναι η Ελλάδα η φτωχική που με μια δραχμή θα στρώση την ελιά στο τραπέζι της και θα ζυμώσει το φρέσκο της ψωμί.
Η Ελλάδα που στην θάλασσα της , εσείς σκουπίδια πετάξατε τα αποβράσματα των κρατών, και εμείς τους αγκαλιάσαμε με αγνή ψυχή… 
Μόνο που η δική σας ψυχή δεν έχει μάθη ούτε για την ειρήνη αλλά ούτε και για την οικογένεια και τον σεβασμό της θρησκείας. Δεν ξέρεται τι θα πει καν ανθρωπιά ζείτε σ άλλο πλανήτη με άλλους κανόνες βάρβαρους που δεν μας ταιριάζουν, δεν ανήκουμε εκεί. Δεν μιλάμε αυτή την γλώσσα, ούτε γνωρίζουμε βαρβάρους.
Γι αυτό κάτω το βλέμμα σας, τα χέρια σας… για κάτι που δεν σας ανήκει η «Ελλάδα» γένος θηλυκού είναι η μητέρα της ανθρωπότητας και δεν θέλω να την μολύνετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου