Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ελλάδα, ένας μικρός παράδεισος στον πλανήτη Γή.



Greece, a small piece of heaven on earth.
Την ίδια ανάρτηση έκανα το 2016 Σεπτέμβρη και τώρα, τίποτα μα τίποτα δεν άλλαξε .. Παραμένει και χειροτερεύει η Ελλάδα από μετανάστες. Κανείς από τους Έλληνες πολιτικούς δεν τόλμησε ή θέλησε να διακηρύξει την μόνη προφανή λύση να κλείσουν τα σύνορα. Έστω και τώρα που πνίγηκε η Ελλάδα από μετανάστες, που ο Θεός να τους κάνει μετανάστες, εγώ θα τους έλεγα ταραξίες, αντάρτες του ισλαμικού κράτους και ότι άλλο … εκτός από πραγματικούς μετανάστες. 
Αντ’ αυτού όλοι έλεγαν: «Τα σύνορα μας είναι σύνορα της Ευρώπης, ας έλθει αυτή να τα φυλάξει». Η μετάλλαξη της Ελλάδος σε μουσουλμανική χώρα είναι η μοναδική προγραμματική δέσμευση που πραγματοποιεί και θέλουν όλοι.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα όμως, είναι η κορύφωση μιας μακρόχρονης προσπάθειας βίαιης αλλαγής, αντικατάστασης του πληθυσμού της Ελλάδας και της Ευρώπης ώστε να καταλήξει μια πολύ πολιτισμική κοινωνία στα Αμερικάνικα πρότυπα που θα την καταστήσει απόλυτα ελεγχόμενη. Μου θύμισε την μάχη του Μαραθώνα 11η Σεπτεμβρίου 490 π. Χ.
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν....
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»
Οι Έλληνες είναι ψύχραιμοι απέναντι στο μεταναστευτικό κύμα, και δεν γνωρίζω το γιατί.
ίσως διδαχθεί από την Ελλάδα πώς είναι δυνατόν χωρίς διαμαρτυρίες, με συνεχιζόμενη ψυχραιμία κυβερνώντων και κυβερνωμένων, να μεταλλαχτεί ολικά μια χώρα τόσο πληθυσμιακά όσο πολιτιστικά.
Αυτός ο παράδεισος τι σχέση έχει με Ευρώπη , Αμερική ή με Αφρική ή Ασία και ακόμα καλύτερα πως την εμπιστεύεται στα χέρια των μεταναστών?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου