Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Σαν παλιά φωτογραφία



Όλη η ζωή μας είναι σαν παλιές φωτογραφίες γεμάτες με ωραίες αναμνήσεις.
Ξεθωριάζουν με τον χρόνο λίγο κιτρινίζουν στις άκρες, τσαλακώνονται σαν ρυτίδες προσώπου, μυρίζουν πολυκαιρία. Σαν παλιές φωτογραφίες...
Αν δεν θες να χαθούν, δεν χάνονται ποτέ…
Μας γυρίζουν πίσω, μέσα σε τόσες αναμνήσεις, είναι στιγμές που νιώθουμε την ζεστασιά και την γλυκιά αγκαλιά της γιαγιάς. Θυμόμαστε τις στιγμές που παριστάναμε τους μεγάλους και βιαζόμασταν να μεγαλώσουμε, τις πρώτες φιλίες, τους πρώτους έρωτες και τα πρώτα καρδιοχτύπια στα θρανία.
Τα πρώτα χρόνια στα θρανία.... Τις σχολικές εκδρομές.... Την ξενοιασιά της εφηβείας... Τις νεανικές τρέλες.... Τα τραγούδια που αγαπήσαμε.... Τα πράγματα με τα οποία δεθήκαμε.... Τα παγκάκια που χαράξαμε αρχικά από τα ονόματά μας… Σ + @ = Love for ever....
Δεν ξεχνάς, αν δεν θες να ξεχάσεις!
Κυρίως αν αυτό το κομμάτι που έζησες ήταν γεμάτο όμορφες στιγμές, αν το έζησες με πάθος! Και όταν θα φτάσεις στο ηλιοβασίλεμα της ζωής σου, αυτές οι στιγμές, αυτές οι εικόνες θα είναι όλη σου η ζωή, σαν ταινία μπρος στα μάτια σου!
Ο χρόνος και μια φωτογραφία ...δική σου!
Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνώ!
Επιλέγω όμως τη νοσταλγική συγκίνηση
Όχι τη θλίψη.
Όχι την πίκρα.
Όχι τον πόνο!
Επιλέγω να κάνω νέες αναμνήσεις ....ωραίες και νοσταλγικές να μην αφήσω το χρόνο να τσαλακώσει τις αναμνήσεις μου αλλά ούτε να τις ξεθωριάσει.
Σας ευχαριστώ που υπάρχετε στην ζωή μου και μου κρατάτε αυτό το όνειρο φωτεινό να το περπατήσουμε όλοι μαζί μέχρι το ηλιοβασίλεμα… Καλή εβδομάδα φίλοι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου