Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Απάνθισμα ψυχής.Χρώματα που εμπνέουν και συναρπάζουν...
Χρώματα που ζωγραφίζουν ολάνθιστους κήπους στη ψυχή μας...
Τα συναισθήματα είναι η γέφυρα από το μη υλικό προς το υλικό (καλλιτέχνης) και από το υλικό προς το μη υλικό (θεατής), όπως και ότι τα χρώματα είναι τα πλήκτρα, τα μάτια είναι η αρμονία κι η ψυχή είναι το πιάνο με τις χορδές του.
Ο καλλιτέχνης είναι το χέρι που παίζει τ' όργανο κι αγγίζοντας το να που τ' άλλο πλήκτρο, δονεί την ψυχή μας ... 
Υπάρχουν άτομα που σου ζωγραφίζουν τη μέρα σου με χαρούμενα χρώματα. Ένα άτομο σου κουβεντιάζει, και νομίζεις πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον κόσμο.

Σου τραγουδά και θαρρείς πως είσαι ακόμα παιδί.
Σου φέρνει μια σακούλα γέλιο και σου την αδειάζει απλόχερα μπροστά σου.
Μα εκείνο που πραγματικά κερδίζεις από ένα άτομο είναι ο άδολος τρόπος που σκέφτεται.
Δεν είναι μόνο για μπουκέτα και στεφάνια! Τα άνθη κλείνουν μέσα τους μυστικά ομορφιάς, σπάνια εκχυλίσματα και πολύτιμα έλαια
Έτσι και η ψυχή του κάθε ανθρώπου κρύβει μέσα της εκχυλίσματα χαράς , καλοσύνης , αγάπης και πολύτιμα χιλιάδες αισθήματα. Μην στέκεστε στα άτομα που το πέρασμα του χρόνου τους στέρεψε αυτά τα εκχυλίσματα και τα μετέτρεψε σε ζιζάνια και παράσιτα έτοιμα να πνίξουν τα λουλούδια της ψυχής σας. 
Αν δεν προσέξουμε τα λουλούδια της ψυχής μας που απλά αυτά μας ομορφαίνουν τη ζωή, μας σαγηνεύουν με το άρωμά τους και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.
Φυτεύουμε λουλούδια στη βεράντα ή στον κήπο για να ομορφύνουμε το χώρο, αγοράζουμε όμορφα μπουκέτα και στολίζουμε το σπίτι μας, προσφέρουμε ανθοδέσμες για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, φτιάχνουμε αιθέρια έλαια...
Γιατί δεν ξοδεύεται χρόνο και για τα λουλούδια της ψυχής μας? 
Αυτά ομορφαίνουν εσάς και τους γύρο σας.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα και καλή συνέχεια, καλό Σαββατοκύριακο για όλους τους αναγνώστες μου.