Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μην σταματάς να γελάς ποτέ.. Χάνεις την γοητεία σου




Ντύσου ποιοτικά καθημερινά. Δεν χρειάζεται να βάζεις τα καλά σου μόνο στις γιορτές ή σε κάποιο ραντεβού.
Άφησε τα αθλητικά παπούτσια και τα φαρδιά παντελόνια σπίτι και ξεφορτώσου όποιο παλιό ρούχο ή αξεσουάρ πιάνει χώρο στην ντουλάπα σου. Μην φοράς ούτε καν στο σπίτι όποιο ρούχο σε κάνει να νιώθεις ασήμαντη ή άσχημη.
Μην τρομάζεις από την ηλικία σου, αν σου πάει το κοντό ρούχο, υποστήριξε το, αντίθετα να τρομάξεις με το ρούχο που δεν σε εκφράζει και χάνεις τον εαυτό σου.
Γίνε ελκυστική, πρώτα για τα μάτια τα δικά σου και μετά για τον υπόλοιπο κόσμο. Άρχισε να περπατάς στις μύτες των ποδιών.
Γέμισε τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια. Άσε στην άκρη τα αρνητικά συναισθήματα και μην βιάζεσαι να αποπάρεις όποιον σου κάνει ένα κομπλιμέντο.
Βγάλε από τη ζωή σου ότι σε χαλάει και σου ρίχνει τη διάθεση. Διαβάζεις ένα περιοδικό που δεν συμφωνείς με τις απόψεις που εκφράζει; Μην το αγοράσεις πάλι.
Υπάρχει μια εκπομπή στην τηλεόραση που νιώθεις πως σε μειώνει σαν γυναίκα; Μην την παρακολουθήσεις ποτέ ξανά.

Κράτα ημερολόγιο στο οποίο θα συμπληρώνεις καθημερινά αυτό που σου αρέσει περισσότερο επάνω σου και μάθε να εκφράζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με απλά λόγια.
Γράψου στο γυμναστήριο και μην ξεχνάς να το επισκέπτεσαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Ένα καλογυμνασμένο κορμί θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.
Χαμογέλασε. Τίποτα δεν είναι περισσότερο ενδεικτικό μιας γυναίκας γεμάτης αυτοπεποίθησης από το δροσερό και όμορφο χαμόγελο που έχει κάθε στιγμή.
Προσπάθησε να λες τις ιδέες σου όσο και αν οι άλλοι σε κατακρίνουν.. Εσύ θα της ακούσεις και θα της υλοποιήσεις.
Το να είσαι πρωτοπόρα στην καθημερινότητα είναι ότι πιο ωραίο για μια γυναίκα. Μην ζηλεύεις, η ζήλεια είναι αίσθημα κατωτερότητας. Η αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζει την δυναμική γυναίκα, την γυναίκα που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει όλους τους πειρασμούς της ζωής.

Μην ξεσπάς με φωνές και μούτρα, ο διάλογος είναι το Α και το Ω της καθημερινότητας. Εάν δεν το καταφέρεις, άνοιξε την πόρτα και πήγαινε μια βόλτα στον καθαρό αέρα, γυρνώντας το μυαλό είναι καθαρό και έτυμο να αντιμετωπίσει κάθε τι με χαμόγελο και αγάπη.
Η αγάπη πρέπει να είναι το σημείο 0 που θα ξεκινάει η μέρα σου.
Εάν δεν αγαπάς δεν έχεις μέτρο σύγκριση στην ζωή αλλά ούτε όνειρα για να τα υλοποιήσεις.

Μικρές συμβουλές για να είσαι με τον εαυτό σου καλά και μετά με όλους τους άλλους γύρο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου