Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πίστευε στην Μοίρα



Πόσο εύκολο αλλά ταυτόχρονο και δύσκολο να βρεις την αληθινή αγάπη. Είναι σαν το φως της ημέρας σε κάνει να βλέπεις τα πάντα όμορφα γύρο σου. Είναι σαν να προκαλείς την φύση με όμορφα χαμόγελα και με ζεστή αγκαλιά αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία.
Είναι γεγονός ότι από κάθε ανθρώπινο είδος βγαίνει ένα φως απευθείας για τον παράδεισο. Και όταν δύο ψυχές που είναι προορισμένες να είναι μαζί, βρίσκουν η μία την άλλη, οι αχτίδες φωτός ξεχύνονται μαζί, και ένα και μοναδικό εκτυφλωτικό φως προβάλλει από ένα και μόνο σώμα.. Η δύναμη της αγάπης μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην ζωή. Δίνει μια τεράστια δύναμη ζωής, μια ελευθερία λόγου, ευθυμία , ομορφιά ψυχής.
Αγάπη σημαίνει να αφήνεσαι στον άλλον χωρίς εγγυήσεις, και να δίνεις στον άλλον την ελπίδα ότι θα δώσεις σε αυτόν που αγαπάς την αγάπη, την ελευθερία και το χιούμορ. Το θέμα είναι ότι η αγάπη είναι μία πράξη πίστης, και όποιος δεν μπορεί να πιστέψει σ’ αυτήν, δεν μπορεί και να αγαπήσει.
Απόψε η Νύχτα κρύβει μυστικά και ξορκίζει φόβους που πάνε να την κυριεύσουν. Τα αστέρια τρεμοπαίζουν και οι άνθρωποι πιστεύουν πως αυτή είναι η ευκαιρία τους να κάνουν μια ευχή. Μα η ζωή δεν είναι ευχές, είναι όνειρα που επιλέγεις να αφήσεις να αναπνεύσουν. Πίστευε στην Μοίρα μα μην την αφήνεις να σε κυριεύει, είναι αυταρχική όχι παντοδύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου