Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Χρωματιστή και Χαρούμενη Καλημέρα σε όλους



Παρασκευή σήμερα εν αναμονή του Σαββατοκύριακου και σας εύχομαι μια γλυκιά μέρα με χρώματα, αρώματα του χειμώνα και μην ξεχνάμε πως η Ζωή μας είναι τόσο μικρή να την σπαταλάμε σε θλίψεις και αναμνήσεις που μόνο απλά μας πονάνε. Ας χαρούμε κάθε στιγμή της ζωής μας γιατί στο Τώρα ανήκει η Ευτυχία μας…
Και μην λησμονάτε τους κανόνες της ζωής.

1. Τα μικρά πράγματα φέρνουν την ευτυχία, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια μικρή βόλτα στο πάρκο, ένα απλό καφέ, μια κουβεντούλα, μπορεί να οδηγήσει σε ωραίες στιγμές.
2. Είναι καλύτερα να ζήσεις τις μικρές ευτυχισμένες στιγμές που προσφέρει η ζωή, παρά να χάσεις το νόημα της Ύπαρξής σου κυνηγώντας τη μεγάλη ευτυχία που μπορεί να μην έρθει ποτέ.
3. Απόφευγε ανθρώπους που προσπαθούν να μειώσουν τις φιλοδοξίες σου. Οι μικροπρεπείς άνθρωποι πάντα το κάνουν αυτό. Αλλά οι πραγματικά μεγάλοι, σε κάνουν να αισθανθείς ότι κι εσύ μπορείς να γίνεις μεγάλος. 
4. Όσο ψηλά κι αν φτάσεις, να είσαι πάντα ταπεινός. Ποτέ μην κοιτάξεις κάποιον από ψηλά, παρά μόνο για να του δώσεις το χέρι σου και να τον σηκώσεις.
5. Η εκδίκηση δεν μας προσφέρει τίποτα , αντίθετα αν θέλεις να νικήσεις για πάντα, συγχώρεσε.
6. Η ελευθερία ενός ατόμου είναι το παν και μην αφήνεται κανέναν να την κλέψει και να την καταπατήσει.
7. Αγάπη είναι η λαχτάρα της καρδιάς να φανερώσει όλα τα μυστικά της και να σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν τα συλλαμβάνει το ανθρώπινο μυαλό.
8. Η αρετή φέρνει φήμη στους ζωντανούς, δόξα στους νεκρούς και αθανασία στους ουράνιους.
9. Αφήστε τα θέλω σας στα χέρια ΤΟΥ, συζητήστε μαζί Του εκείνος έχει την δύναμη, την γνώση και την λύση των προβλημάτων σας.  Θα σας δώσει την λύση και δύναμη να τα ξεπεράσετε.
Αν κατορθώσουμε να εφαρμόσουμε κάθε μέρα ένα, θα είμαστε τα πιο ευτυχισμένα πλάσματα του πλανήτη. 
Να είστε όλοι καλά και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.. Καλή συνέχεια στη μέρα σας με δημιουργική έμπνευση και οδηγό πάντα στην ζωή σας να είναι η αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου