Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Πάντα η ζωή μας χαρίζει κάτι…



Πάντα στην ζωή μας δεν πετυχαίνουμε όλα όσα ονειρευόμαστε, αλλά είμαι εξίσου απόλυτα βέβαιη, ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα, εάν πρώτα δεν τα ονειρευτούμε.
Συνήθως οι καλοί φίλοι φέρνουν τα όνειρα πιο κοντά στην πραγματοποίηση, γι αυτό μην διώχνεις ποτέ το χέρι του καλού φίλου.
Σαν μια έκλυση που μας λέει..
Σου δίνω το χέρι μου, πιάσε το, όποτε το έχεις εσύ ανάγκη, κράτα το γερά όποτε θέλεις και όποτε αισθανθείς εσύ αδύναμα. Μην ρωτάς ποτέ το φίλο σου, απλά κράτα το χέρι του. Η φιλία είναι η συντροφιά και πολλές φορές ο εξομολογητής της ψυχής μας. Ο χρόνος φεύγει, οι φίλοι που μένουν είναι οι πραγματικοί φίλοι όχι απλά οι γνωστοί, αυτοί είναι που νοιάζονται για σένα.
Ο φίλος είναι η επένδυση της ζωής όσο σωστές επιλογές κάνεις σε φίλους οι επενδύσεις της ζωής σου, καρποφορούν. Θα νιώσεις την ζεστασιά όταν κρυώνεις, όταν πονάς θα αισθανθείς την ανακούφιση, το κυριότερο δεν θα σε αφήσει ποτέ…
Άσε που τα όνειρα σας ταυτίζονται, θα υλοποιούνται, το μόνο που θα αισθάνεσαι είναι, σύμμαχο όταν θέλεις να πετάξεις, γιατί είσαι πάντα ελεύθερος, θα πετάξει μαζί σου, νοερά για να προστατέψει τα φτερά σου, από τον χιονιά, από τον δυνατό αέρα, από τον καυτό ήλιο, αλλά και το βαθύ σκοτάδι, θα είναι εκεί σαν λυχνάρι να σου τρεμοσβήνει με αληθινό φως.
Αυτά τα χέρια σου δίνονται, όποτε εσύ τα επιθυμείς. Αλλά δεν θα σε κρατάνε ποτέ, δεν θέλουν να σε εξουσιάζουν ποτέ στην ζωή σου. Γι αυτό υπάρχουν οι αληθινή φίλοι, για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα.
Ας ονειρευόμαστε μεγάλα όνειρα μαζί, και άσε να δούμε την μοίρα τους στην ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου