Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η νεράιδα και η ζωή.



Και καθώς οι εποχές έρχονται και φεύγουν, ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε και να ελπίζετε. Υπάρχουν νεράιδες παντού και πάντα..
Κάτω από τους θάμνους, στον αέρα, στα δέντρα, στις καρδιές μας.
Παίζοντας μαζί μας, τραγουδώντας μαζί μας, αγγίζοντάς μας, ενώ εμείς

επισκεπτόμαστε το σπίτι τους στα δάση, στις λίμνες και στους αιθέρες.
Για να μπορέσετε ν' ανοίξετε την καρδιά σας στις νεράιδες, πρέπει να αποκτήσετε και να έχετε μέσα σας πάντα τα συναισθήματα της κατάπληξης, του σεβασμού και της αγάπης για κάθε λεπτομέρεια της φύσης και του κήπου μας. Για τον άνεμο που φυσάει και χαρίζει ανάσα στα φυτά, για τα σύννεφα και τους μεταβαλλόμενους ουρανούς, για την μουσική της βροχής που πέφτει πάνω στα λουλούδια. Για το φεγγάρι και τα αστέρια που κοιτάζουν από ψηλά σιωπηλά το σπίτι μας και για τον μεγάλο φωτεινό ήλιο που είναι η πηγή ύπαρξής του.
Όταν αρχίσετε να αισθάνεστε αληθινά τη γλυκύτητα αυτής της μαγείας, θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε τις νεράιδες, γιατί θα καταλάβουν ότι μοιάζετε στην ψυχή με αυτές.
Γι' αυτό, ανοίξτε την καρδιά σας και προσπαθήστε να τις ακούσετε, να τις δείτε, να τις αγγίξτε, να τις νιώσετε.
Κοιτάξτε γύρο σας στον αέρα και στο έδαφος και εάν είστε προσεχτικοί και παρατηρήσετε τα πράγματα όλης της φύσης ίσως είστε τυχεροί και δείτε τα φτερά μιας νεράιδας.
Εάν όμως δουλέψετε για την φύση και προσφέρετε σε αυτήν ίσως είστε τυχεροί και δείτε ακόμη και την ίδια την νεράιδα σας.
Οι καλές νεράιδες γεννήθηκαν με το πρώτο χαμόγελο του πρώτου βρέφους. Όταν το πρώτο μωρό γέλασε για πρώτη φορά, το γέλιο του έσπασε σε χίλια κομμάτια λάμψης τα οποία διασκορπίστηκαν γύρο του.
Από το κάθε κομμάτι λάμψης, γεννήθηκε και μια νεράιδα. 
Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα και όταν ένα νέο μωρό γεννιέται, με το πρώτο του χαμόγελο, γεννιέται και μια νέα νεράιδα.
Αυτό σημαίνει, ότι ο κάθε άνθρωπος , έχει στην ζωή την δική του καλή νεράιδα που τον ακολουθεί για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου